Swisslog Healthcare laajentaa kumppanuuttaan Vingmed Groupin kanssa Pohjoismaissa

Julkaistu: 3 heinäkuuta, 2019

Swisslog Healthcare laajentaa kumppanuuttaan Vingmed Groupin kanssa Pohjoismaissa. Swisslog Healthcare ja Vingmed Groupin  yhteistyö vahvistaa merkittävästi  yritysten kykyä palvella pohjoismaisia ​​terveydenhuoltolaitoksia tarjoamalla pääsyä kehittyneisiin teknologioihin apteekkien automaatiossa ja lääkehoidossa.

Swisslog Healthcare, maailmanlaajuisesti johtava terveydenhuollon lääkkeiden hallinnan ratkaisujen toimittaja, ja Vingmed Group, yksi suurimmista lääketieteellisten laitteiden ja palvelujen jakelijoista Pohjoismaissa, laajentavat nykyistä yhteistyötä  Ruotsin, Norjan ja Tanskan kanssa, menestyksekkään kolmivuotisen yhteistyön jälkeen jossa esiteltiin Swisslog Healthcare -apteekki-automaatioratkaisuja Suomen laitoksille.

Swisslog Healthcare on vuosien varrella luonut vahvan läsnäolon Pohjoismaissa yli 25 sairaalassa. Vingmedin ja Swisslog Healthcarein välinen yhteistyö Suomessa osoitti, että alueelliset terveydenhuollon laitokset ovat kiinnostuneita kehittyneistä lääkehoidon ratkaisuista. Uuden järjestelyn laajuus auttaa yrityksiä palvelemaan lisääntynyttä kysyntää ja suurempaa aluetta.

Lue lisää : Swisslog Healthcare-Vingmed_press release_20190701