Kirurgia

Vingmed vastaa Halyardin kirurgisten ja sterilisointituotteiden markkinoinnista, myynnistä ja ja jakelusta. Halyard Healthcare on johtava lääkintäteknisten tuotteiden valmistaja, joka irrottautui omaksi yritykseksi Kimberly-Clarkista vuonna 2014. Tämä selkeytti yrityksen toimintaa ja tuotekehitystä. Kimberly-Clarkin kokonaismyynnistä lääkintäteknisten tuotteiden osuus oli 14%.

Kardiologia

Edustamme Suomessa Abiomedin Impella® sydämen tukipumppuja. Ensimmäinen Impella® tuli markkinoille 2000-luvun alkupuolella, mutta tuotekehityksen myötä valikoima on laajentunut ja tuote entisestään kehittynyt.

Radiologia

Edustamme yksinoikeudella Biocompatibles:n (BTG International Group Company) laajasti tutkittuja DCBead™ ja BeadBlock™ embolisaatiopartikkeleita, joita käytetään kasvainten kemoembolisaatioon, valtimo-laskimo epämuodostumien (AVM) sekä hypervaskulaaristen kasvainten embolisaatioon.

Anestesia ja Tehohoito

Tuotevalikoimassamme on Anestesian ja tehohoidon tarvikkeita mm. Philips defibrillaattorit ja tarvikkeet, noninvasiivinet venttilaatorit ja maskit.

Lääkintäteknologia

Vingmedin strategiana on toimittaa edistyksellisiä lääketieteellisiä teknologiaratkaisuja Pohjoismaissa. Tavoitteenamme on olla arvostettu ja asiakkaillemme arvokas lääkehallinnan ja ICT-ratkaisujen tarjoaja.

Muut tuotteet

EasyRoller-pyörätuoli on kehitetty potilaan vaivattomaan kuljetukseen kaikkialle sairaaloissa ja laitoksissa. EasyRoller on paras valinta, kun halutaan monipuoliseen käyttöön kestävä ja hygieeninen pyörätuoli.

Laboratoriotuotteet

Tuomme maahan ja myymme arvostettuja tuoteratkaisuja tutkimus-, teollisuus- ja opetuskäyttöön sekä kliiniseen laboratoriodiagnostiikkaan. Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista Life Science- tarvikkeista ja laboratoriolaitteista. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat mm. nesteenkäsittely, biomonitorointi, suodatustekniikka, näytteiden käsittely, lämpötekniikka ja ravistelijat sekä kliininen diagnostiikka.

Lääkintälaitehuolto

Tarjoamme omaa paikallista huoltopalvelua Werfen Rotem -tuoteperheelle. Huoltohenkilökunnallamme on valmistajan vaatimat koulutukset ja huoltokelpuutukset. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua asiakkaille ja seuraammekin aktiivisesti huoltopalvelujen onnistumista palvelutason varmentamiseksi. Muiden edustamiemme tuotteiden osalta yhteistyökumppanimme suorittavat huollot vaatimallamme asiakaslähtöisellä laatutasolla.