Kirurgia

Edustamme Halyardin leikkaustekstiilejä, -takkeja ja -maskeja sekä sterilointituotteita. Lisäksi valikoimassamme ovat ArcRoyalin asiakasräätälöidyt leikkauspakkaukset.

Kardiologia

Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat Impella sydämen tukipumput, Pie Medical Imaging ohjelmistoratkaisut toimenpidekardiologiaan, PocketEKG EKG pitkäaikaisseuraantaan sekä Philips defibrillaattorit.

Radiologia

Edustamme Pie Medicalin imagining innovatiivisia CAAS ja 3mensio ohjelmistoratkaisuja radiologiaan, joiden avulla saadaan erittäin tarkka ja toistettava tieto radiologien edellyttämällä tavalla avuksi toimenpiteiden aikana. Imactis on erikoistunut tietokoneavusteiseen toimenpide radiologiaan. IMACTIS 3D-navigointi helpottaa kohteen saavuttamisen, nopeuttaa, parantaa tarkkuutta sekä vähentää säteilyä.

Anestesia ja Tehohoito

Tuotevalikoimassamme on Anestesian ja tehohoidon laitteita ja tarvikkeita mm. Philips defibrillaattorit ja tarvikkeet, noninvasiivinet venttilaatorit ja maskit sekä WILAmed kostuttimet.

Terveysteknologia

Toimitamme kokonaisvaltaisia terveysteknologisia ratkaisuja terveydenhuollon sektorille, Tarjoamme edistynitä lääkevarastointi-,pakkaus- ja jakeluautomaatiojärjestelmiä. Innovatiiviset älylääkekaapit, mobiilit lääkekärryt ja työasemat, sekä leikkaussalien videon ja audion hallintajärjestelmät kuuluvat myös valikoimaamme.

Neurologia

Toimitamme luotettavia EEG-laitteita terveydenhuollon ammattilaisten ja erikoissairaanhoidon käyttöön. Edustamamme edistykselliset Natus EEG-laitteet ovat maailmanlaajuisesti käytössä kliinisen neurofysiologian erikoistutkimuksissa. Tuotteet täyttävät lääketieteellisille tuotteille asetetut vaatimukset Euroopassa.

Laboratoriotuotteet

Tuomme maahan ja myymme arvostettuja tuoteratkaisuja tutkimus-, teollisuus- ja opetuskäyttöön sekä kliiniseen laboratoriodiagnostiikkaan. Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista Life Science- tarvikkeista ja laboratoriolaitteista. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat mm. nesteenkäsittely, biomonitorointi, suodatustekniikka, näytteiden käsittely, lämpötekniikka ja ravistelijat sekä kliininen diagnostiikka.

Lääkintälaitehuolto

Tarjoamme huoltopalveluja edustamillemme päämiestemme tuotteille yhdessä valittujen kumppaneiden kanssa. Huoltohenkilökunnallamme on valmistajien vaatimat koulutukset ja huoltokelpuutukset lääkintälaite ja laboratorio tuotteiden huoltoon. Huoltotoimintamme on muun toimintamme tavoin ISO9001-sertifioitua.