Kirurgian erikoisasiantuntemusta

Edustamamme Halyard Health on johtava kirurgisten ja infektionhallintaratkaisujen tarjoaja, jonka tuotteet auttavat ehkäisemään hoitoon liittyviä infektioita ja siten luovat turvallisemman ympäristön niin terveydenhuollon ammattilaisille kuin potilaillekin. Tuotteet vastaavat EN standardeja  ja täyttävät korkeatasoisen leikkaussaliympäristön vaatimuksia.Laajaan valikoimaan kuuluu Halyardin  leikkaustekstiilt, takit, kasvonsuojukset sekä sterilointipakkausmateriaalit.

Tarjoamme myös ArcRoyalin asiakasräätälöityjä leikkauspakkauksia

Vingmed  toimii FreeHand robottiohjaimen edustajana Suomessa.
FreeHand on avustava robottiohjain mini-invasiiviseen kirurgiaan. S.A.R. (Surgical Assistance Robotic).

Lisätietoja

Kirurgia
Eerikka Patrakka

Tuotepäällikkö
+ 358 (0)20 730 8454
Eerikka.Patrakka@vingmed.fi

 

 

 

Kasvosuojukset

Halyard Health tarjoaa kliinisiin tarkoituksiin suunniteltuja kasvosuojatuotteita, jotka vastaavat alan määräyksiä ja standardeja. Suojuksen materiaali ja kiinnitysnauhat on kiinnitetty toisiinsa ultraäänisaumauksella, ja kaikissa kasvosuojuksissa1 on nenäosa, joka mukautuu kasvojen muotoihin.

Leikkaustekstiilit

Laadukkaat ja kestävät Halyard leikkaustekstiilit takaavat turvallisen toiminnan vaativissakin leikkaussalin olosuhteissa.

Leikkaustakit | Suojatakit | Toimenpidetakit

Vingmed tarjoaa täyden valikoiman Halyard leikkaustakkeja, suojatakkeja sekä toimenpidetakkeja erilaisilla ominaisuuksilla ja suojaustasolla

Räätälöydyt leikkaus- ja toimenpidepakkaukset

Arc Royal asiakasräätälöidyt toimenpidepakkaukset sisältävät kaikki kirurgisessa toimenpiteessä tarvittavat kertakäyttöiset tuotteet

Sterilointipakkausmateriaalit

Halyardin sterilointipakkausmateriaalit  on valmistettu synteettisestä materiaalista jolla on monia etuja perinteisiin materiaaleihin verrattuna.  Tuotteet käyvät kaikkiin sterilointimenetelmiin ja ovat erittäin kestäviä. Tuotteilla on erinomainen bakteerien suodatuskyky ja ovat helppo ja nopea pakata.

Robottiohjaimet

Videoavusteisissa laparoskooppisissa toimenpiteissä FreeHand-robottiohjain pitää kameran optiikkaa tukevasti paikallaan. Näin saadaan parempi hallinta ja tarkkuus. FreeHandiä ohjataan pään liikkeillä. FreeHand tuo lisää tarkkuutta ja parempaa hallintaa. Työn ergonomia paranee, koska kameran ohjauksesta huolehtii operaattori avustajan sijaan.
Lue lisää>>