Vingmedin strategiana on toimittaa edistyksellisiä lääketieteellisiä teknologiaratkaisuja Pohjoismaissa. Tavoitteenamme on olla arvostettu ja asiakkaillemme arvokas lääkehallinnan ja ICT-ratkaisujen tarjoaja.

Swisslog – apteekkiautomaatiojärjestelmät

Swisslog suunnittelee, kehittää ja toimittaa huippuluokan automaatioratkaisuja kehittyville terveydenhuollon sektoreille, varastoille ja jakelukeskuksille. Swisslog tarjoaa Integroidut ratkaisut yhdestä lähteestä – konsultoinnista suunnitteluun, käyttöönottoon ja jatkuvaan asiakaspalveluun. Yrityksen menestyksen taustalla ovat tuhannet työntekijät yli 50 maassa.
Swisslog Healthcare Solutions hallitsee maailmanlaajuisesti terveydenhuollon materiaalikuljetuksia, lääkehallinnan ja toimitusketjuhallinnan automaatio- ja ohjelmistoratkaisuja. Swisslog on asentanut laitekokokoonpanoja ja apteekkiautomaatiojärjestelmiä yli 3000 sairaalaan, mukaan lukien 2000 asennusta USA:ssa. Denverissä pääkonttoria pitävä Swisslog Healthcare Solutions tarjoaa kokonaisvaltaisesti järjestelmien suunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja asiakastuen – tarjoten näin integroidun ratkaisun mahdollisimman tehokkaalle työnkululle ja toiminnoille, jotka lisäävät tiedon saatavuutta, potilasturvallisuutta ja kustannustehokkuutta.

Vingmed edustaa Suomessa mm. Therapick ja Evotec lääkevarastoinnin automaatiojärjestelmiä. Therapick on edistynyt, monipuolinen ja mukautettava automaattinen varastointi-, pakkaus- ja jakelujärjestelmä, joka mahdollistaa myös lääkkeiden kerta-annospakkaamisen lääkkeen alkuperäispakkauksessa, myös potilaskohtaisesti. Evotec on automaattinen ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöitävä varastointijärjestelmä lääkkeiden kokonaispakkauksille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockart – älylääkekaapit

Stockart on edistyneellä teknologialla varustettu prosessinkäsittelyratkaisu lääkkeiden käsittelyyn ja jakoon. Se on suunniteltu asiakasturvallisuus ja kustannustehokkuus edellä. Järjestelmä huomio lääkkeiden ja lääkinnällisten tarvikkeiden koko toimitusketjun sinun sairaalaasi, hallintoon ja asiakkaalle.

Terveysteknologia
Veijo Aarresuo
Tuotepäällikkö
+358 (0)40 768 4039
veijo.aarresuo@vingmed.fi