Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat sydämen tukipumput, ohjelmistoratkaisut toimenpidekardiologiaan sekä defibrillaattorit. Yhteistyökumppanimme ovat johtavia kansainvälisiä yrityksiä.
Tuotteet täyttävät lääketieteellisille tuotteille asetetut vaatimukset Euroopassa ja kaikilla tuotteilla on CE-merkintä.

 

Abiomed Impella® sydämen tukipumput

Edustamme Suomessa Abiomedin Impella® sydämen tukipumppuja.
Ensimmäinen Impella® tuli markkinoille 2000-luvun alkupuolella,  tuotekehityksen myötä valikoima on laajentunut ja tuote entisestään kehittynyt.

Impella on pieni, mini-invasiivinen ja tehokas sydämen mekaaninen tukupumppu, joka on tarkoitettu huonokuntoisen sydämen toiminnan avustamiseen lyhytaikaisesti. Impella® tukee verenvirtausta 2,5-5l/min riippuen mallista ja se voidaan asentaa joko kirurgisesti tai perkutaanisesti katetriteitse.

 

Pie Medical Imaging –  Ohjelmistoratkaisut

  • 3mensio Structural Heart
  • 3mensio Vascular ohjelmisto
  • Caas workstation
  • Caas Intravascular
  • Caas MR Solutions

Valikoimassame on  Pie Medical Imaging innovatiiviset ohjelmistoratkaisut kardiologiaan ja radiologiaan. Pie Medical on alansa johtavia yrityksiä ja on  kehittänyt ohjelmistoratkaisuja erikoissairaanhoidon tarpeisiin jo lähes 30 vuoden ajan. Tuotteet ovat laajasti käytössä  sekä  kliinisessä että tutkimusympäristössä. CAAS ja 3mensio ohjelmistojen avulla saadaan erittäin tarkka ja toistettava tieto kardiologien ja radiologien edellyttämällä tavalla avuksi toimenpiteiden aikana.

3mensio Structural Heart  ohjelmistot ovat kehitettyjä sydämen rakenteiden arvioimiseksi erilaisten toimenpiteiden suunnittelua varten. 3mensio Vascular ohjelmisto on nopea, helppo ja luotettava EVAR-, TEVAR- ja FEVAR -toimenpiteiden suunnitteluun.

Caas Workstation sisältää sepelvaltimo- ja ääreisvaltimoiden kvantifioinnin, sydämen vasemman ja oikean kammion analyysin, tehostettu stentin visualisoinnin ja vFFR-laskennan. Caas IntraVascular mahdollistaa angiografian ja IVUS/OCT-kuvauksien yhdistämisen. Caas MR Solutions avulla voidaan analysoida sydän- ja ääreisvaltimoiden toimintaa sekä tilaa.

Kardiologia ja Radiologia
Mika Nikulainen
Tuotepäällikkö
+358 (0)400 811 654
mika.nikulainen@vingmed.fi

Philips HeartStart-defibrillaattorit

Vingmed myy kattavan valikoiman Philipsin HeartStart-defibrillaattoreita,  yksinkertaisimmista AED-laitteista edistyksellisimpiin  defibrillaattoreihin.
Kaikkien HeartStart-defibrillaattoreiden ytimen muodostavat SMART Analysis- ja SMART Biphasic -toiminnot. SMART Analysis määrittää sähköiskun tarpeen. SMART Biphasic -aaltomuoto toimii erittäin tehokkaasti sydämenpysähdyksen hoidossa, mutta ei vahingoita heikkoa sydäntä. Philipsin kaksivaiheista hoitoa on tutkittu huolellisesti ja sitä tukevat tieteellisesti tarkistetut ja julkaistut tiedot.

Tuomas Niemeläinen
Tuotepäällikkö
+ 358 (0)40 684 5939
tuomas.niemelainen@vingmed.fi