Pie Medical Imaging –  Ohjelmistoratkaisut toimenpideradiologiaan

  • 3mensio Structural Heart
  • 3mensio Vascular ohjelmisto
  • Caas workstation
  • Caas Intravascular
  • Caas MR Solutions

Valikoimassame on  Pie Medical Imaging innovatiiviset ohjelmistoratkaisut kardiologiaan ja radiologiaan. Pie Medical on alansa johtavia yrityksiä ja on  kehittänyt ohjelmistoratkaisuja erikoissairaanhoidon tarpeisiin jo lähes 30 vuoden ajan. Tuotteet ovat laajasti käytössä  sekä  kliinisessä että tutkimusympäristössä. CAAS ja 3mensio ohjelmistojen avulla saadaan erittäin tarkka ja toistettava tieto kardiologien ja radiologien edellyttämällä tavalla avuksi toimenpiteiden aikana.

3mensio Structural Heart  ohjelmistot ovat kehitettyjä sydämen rakenteiden arvioimiseksi erilaisten toimenpiteiden suunnittelua varten. 3mensio Vascular ohjelmisto on nopea, helppo ja luotettava EVAR-, TEVAR- ja FEVAR -toimenpiteiden suunnitteluun.

Caas Workstation sisältää sepelvaltimo- ja ääreisvaltimoiden kvantifioinnin, sydämen vasemman ja oikean kammion analyysin, tehostettu stentin visualisoinnin ja vFFR-laskennan. Caas IntraVascular mahdollistaa angiografian ja IVUS/OCT-kuvauksien yhdistämisen. Caas MR Solutions avulla voidaan analysoida sydän- ja ääreisvaltimoiden toimintaa sekä tilaa.

 

Galt Medical

Edustamme Galt Medicalin valmistamia tuotteita  toimenpideradiologiaan ja -kardiologiaan sekä myös verisuoni- ja laskimotuotteita.

 

BTG – DCBead™ ja BeadBlock™ embolisaationpartikkelit

Edustamme  Biocompatibles:in BTG International Group company laajasti tutkittuja DCBead™ ja BeadBlock™ embolisaationpartikkeleita, joita käytetään kasvainten kemoembolisaatioon, valtimo-laskimo epämuodostumien (AVM) sekä hypervaskulaaristen kasvainten embolisaatioon. Kemoembolisaatioon soveltuviin DCBead™ ja BeadM1™ partikkeleihin voidaan ladata doksorubisiinia tai irinotekaania.

Kardiologia ja Radiologia
Mika Nikulainen
Tuotepäällikkö
+358 (0)400 811 654
mika.nikulainen@vingmed.fi