intervention

Vingmed

Vingmed Oy markkinoi ja myy terveydenhuollon terveysteknologisia ratkaisuja sekä laboratoriotarvikkeita  ja -laitteita. Vingmed on osa Vingmed-ryhmää, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon toimittajia. Toimimme seuraavilla erikoisalueilla; kardiologia, radiologia, anestesia- ja tehohoito, kirurgia, sterilointi, terveysteknologia sekä kliininen diagnostiikka.

 

Vingmed on tarjonnut laadukkaita ja kilpailukykyisiä terveydenhoidon tuotteita Pohjoismaissa jo yli 50 vuoden ajan. Seuraamme systemaattisesti maailmanmarkkinoiden kehitystä. Edustamme valmistajia tai tuotteita, joilla on edellytys olla johtavia omalla toimialueellaan. Valitsemme johdonmukaisesti yhteistyökumppanit, jotka investoivat tutkimus- ja kehitystoimintaan sekä seuraavat tarkkoja laatuvaatimuksia tuotannossaan.

Vastuu on liiketoimintamme avainsana, otamme joka tilanteessa aktiivisen vastuun tuotteista.  Panostamme sekä yrityksemme että henkilökuntamme jatkuvaan kehittämiseen. Näin rakennamme pitkäaikaisen ja luottamuksellisen suhteen asiakkaisiin ja toimittajiin.

Teknisesti edistykselliset tuotteemme vaativat tietotaitoa ja vahvaa osaamista. Yrityksemme palveluksessa on yli 150 spesialistia, jotka vastaavat tuotteiden myynnistä, jakelusta ja asiakaspalvelusta. Heillä kaikilla on laaja asiantuntemus ja ongelmanratkaisukyky. Sinua palvelevat sekä pitkän kokemuksen että koulutuksen omaavat tuotespesialistit ja lääketieteen teknikot.