Anestesia ja tehohoito

Hyvin harkitulla konseptilla,  valituilla lääketieteellisillä laitteilla ja tarvikkeilla, aktiivisella tuella sekä koulutuksella ja palvelulla, tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun anestesiaa ja tehohoitoa varten.

Vingmed tarjoaa laajan valikoiman lääketieteellisiä laitteita ja innovatiivisia ratkaisuja anestesia- ja tehohoidon ammattilaisille.

Defibrillaattorit

Philips Heartstart-defibrillaattoreita yksinkertaisimmista AED-laitteista edistyksellisimpiin  defibrillaattoreihin.

Kostuttimet

WILAmed Aircon -kostutin ja lämmitin, sekä näihin suunnitellut yhteensopivat letkustot ja nCPAP -generaattori,  helpottavat kondensaation hallintaa ja takaavat laadukkaan hoidon ilman keskeytyksiä. Laajasti kehitetty AIRcon Gen2 on yksi markkinoiden nykyaikaisimmista kostuttimista. Täysin varusteltuna hengityksen kostutusjärjestelmänä AIRcon Gen2:n laaja valikoima lisävarusteita tekee siitä huoleton ja nopea asentaa, varmistaen turvallisen käytön.

Yskityslaitteet

EFA® (Expiration Flow Accelerator) -teknologialla Kalos yskityslaite on vastaus kasvavaan tietoisuuteen erilaisten tekniikoiden käytön tarpeesta ilmateiden puhdistushoidon ja potilaiden hoidon tehostamiseksi.

Ventilaattorit

Philips Respironics Trilogy EV300 -hengityslaitteet auttavat potilaita siirtymään sujuvasti eri hoitoympäristöjen välillä käyttäen samaa kliinistä teknologiaa.

Ota yhteyttä

Anestesia | Tehohoito

Markus Ruutiainen

Tuotepäällikkö

+ 358 (0)20 730 8455
markus.ruutiainen@vingmed.fi

Tuoteryhmät | Anestesia ja tehohoito

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.