Sitoutunut elämänlaadun parantamiseen

Vingmed on johtava pohjoismainen terveysteknologisten ratkaisujen jakelija. Toimimme seuraavilla erikoisalueilla: kardiologia, radiologia, e-health, kirurgia, anestesia ja tehohoito, neurologia, kliininen diagnostiikka ja laboratorio.

Vingmed Oy

Tarjoamme innovatiivisia, arvopohjaisia ratkaisuja ja palveluja terveydenhuoltosektorille, paremman ja kustannustehokkaamman potilashoidon turvaamiseksi. Keskitymme vahvasti asiakaspalveluun, laadunvarmistukseen ja logistiikkaan. Toimimme seuraavilla erikoisalueilla; kardiologia, radiologia, neurologia, obstetriikka, anestesia- ja tehohoito, kirurgia,  e-Health ,  kliininen diagnostiikka sekä laboratoriolaitteet ja -tarvikkeet.

Vingmed Oy on osa Vingmed ryhmää, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon toimittajia.Osallistumme pohjoismaisen terveydenhuollon kehittämiseen rakentamalla pysyviä ja toimivia suhteita keskeisten sidosryhmien kanssa, jotta ymmärrämme nykyiset ja tulevat tarpeet. Teemme tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka jo ovat tai voivat olla johtavia omalla toimialallaan.

 

Henkilökunta on menestyksemme perusta

Sitoudumme ylläpitämään ja kehittämään motivoivaa ja inspiroivaa työyhteisöä. Uskomme, että menestys perustuu ammattitaitoon, sitoutumiseen, koulutukseen, ahkeruuteen ja luovaan ajatteluun tuottaen lisäarvoa asiakkaalle. Toimintatapamme ovat eettiset, kannamme sosiaalista vastuuta ja panostamme ympäristön kestävyyteen.

Vahvaa osaamista

Teknisesti edistykselliset tuotteemme vaativat tietotaitoa ja vahvaa osaamista. Vingmed ryhmän palveluksessa on yli 150 spesialistia, jotka vastaavat tuotteiden myynnistä, jakelusta ja asiakaspalvelusta. Heillä kaikilla on laaja asiantuntemus ja ongelmanratkaisukyky. Sinua palvelevat sekä pitkän kokemuksen että koulutuksen omaavat tuotespesialistit ja lääketieteen teknikot.

Missio

Yhteistyössä Pohjoismaisen terveydenhuoltosektorin, ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme, sekä toimittajiemme korkealaatuisten ja innovatiivisten ratkaisujen kanssa edesautamme potilaiden parempaa hoitoa ja laadukkaampaa elämää.

Täytämme asiakkaidemme vaatimukset kehittyneiden terveysteknologiaratkaisujen toimittajana.

Tarjoamme tukea, koulutusta, teknistä palvelua sekä vahvan logistiikkaketjun.

Visio

Johtavana terveysteknologisten tuotteiden, palvelujen, teknisen huollon sekä korkealaatuisten, innovatiivisten tuotteiden toimittajana Vingmed edistää parempaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa terveydenhoitoa.

Haluamme olla Pohjoismaisen terveydenhuoltosektorin ensisijainen kumppani terveysteknologisilla ratkaisuilla.

Haluamme olla arvostettuja alallamme ja tunnettuja omalla brändillämme. Kuljemme teknologian ja innovaation eturintamassa.

Haluamme olla haluttu työnantaja ja sitouttaa palvelukseemme alan johtavat osaajat.

Arvot

Asiantuntemus.Toimintamme pohjautuu ammattimaisuuteen, tietoon ja taitoon sekä jatkuvaan oppimiseen ja sopeutumiseen alalla, joka kehittyy jatkuvasti. Olemme hyvin perehtyneitä terveydenhuoltosektoriin, tunnemme sen organisaatiot ja toimintatavat.

Sitoutuminen. Olemme sitoutuneita ja valmiita panostamaan yhteiseen tekemiseen, tavoitteisiin ja positiivisen asiakaskokemuksen luomiseen. Sitoudumme myös henkilöstöömme huolehtien sen hyvinvoinnista ja osaamisesta.

Kunnioitus. Kunnioitamme sidosryhmiämme, yhteistyökumppaneitamme sekä työyhteisömme jäseniä.

Lojaalius. Toimintamme perustuu luottamukseen ja arvostukseen. Näiden pohjalta syntyy lojaalius ihmisten välille.

Ammattimaisuus. Toimimme järkevien liiketoimintaperiaatteiden mukaan, kustannustietoisesti ja resursseja viisaasti käyttäen. Varmistamme kannattavuuden ja taloudellisen vakauden.

Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu. Huomioimme toiminnassamme ympäristön suosimalla ekologisia ratkaisuja ja elinkaariajattelua. Ylläpidämme korkeat eettiset arvot ja kannamme välitöntä sosiaalista vastuuta henkilökuntamme hyvinvoinnista ja sen osaamisesta, työolosuhteista ja hyvistä toimintatavoista.

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.