Kardiologia

Sydämen tukipumput

Abiomedin kehittämä Impella® sydämen tukipumppu on maailman ensimmäinen täydellisesti korvaava mekaaninen sydämen tukipumppu. Impella® sydämen tukipumppu on myös maailman pienin.

Impella® Maailman pienin sydämen tukipumppu

Impella® sydämen tukipumppu on mini-invasiivinen ja tehokas sydämen mekaaninen tukipumppu, joka on tarkoitettu huonokuntoisen sydämen toiminnan lyhytaikaiseen avustamiseen.
Impella® sydämen tukipumppu tukee verenvirtausta 2,5-6.0  l/min riippuen mallista ja se voidaan asentaa joko perkutaanisesti katetriteitse tai kirurgisesti. IMPELLA® tukee sydämen vasemman- ja oikean puolen kammion toimintaa tai kumpaakin samanaikaisesti. IMPELLA® voidaan käyttää jopa 14 päivän ajan mallista riippuen. IMPELLA® käytetään esimerkiksi korkean riskin potilailla (CHIP), suojatussa PCI toimenpiteessä (Protected PCI) sekä kardiogeenisessä shokissa. IMPELLA® voidaan käyttää myös yhtä aikaa ECMOn kanssa tukemaan sydämen toimintaa.

Ensimmäinen Impella® sydämen tukipumppu tuli markkinoille 2000-luvun alkupuolella, tuotekehityksen myötä valikoima on laajentunut ja tuote entisestään kehittynyt.
Smart Assist® avulla voi seurata, tarkistaa ja jakaa tietoja Impella® Controller (AIC) toiminnasta turvallisen verkkosivuston kautta puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta.

ABIOMED on edelläkävijä ja globaali johtaja terveydenhuollon tekniikassa ja innovaatioissa. IMPELLA® on käytetty maailmanlaajuisesti, ja yli 50 000 potilaalle pelkästään Yhdysvalloissa.  IMPELLA® sai huhtikuussa 2016 FDA: n hyväksynnän kardiogeenisen sokin hoitoon.

Ota yhteyttä

Kardiologia | Radiologia

Mika Nikulainen

Tuotepäällikkö

+358 (0)20 730 8453
mika.nikulainen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.