Kardiologia

EKG-seuranta

Luotettavat EKG-seurantaratkaisut sydämen rytmihäiriöiden diagnosointiin

PocketECG sydämen seurantajärjestelmä tarjoaa täyden EKG-signaalin, täydelliset tiedot sydämen rytmihäiriöistä, analyysit ja kattavan raportoinnin, sekä mahdollistaa sydämen etäseurannan.

Laitteella nopeutetaan diagnoosin saantia, koska tutkimusraportti on saatavilla heti seurantajakson jälkeen. PocketECG mahdollistaa tarkemman monitoroinnin, myös tapauksissa jotka voivat jäädä huomaamatta sydämen offline -seurannassa, kuten ECG Holter ja moniviikkoiset EKG-laastarilaitteet.  PocketECG avulla voidaan tehdä aina 30 päivään asti kestävä seurantajakso ilman käyntiä sairaalassa.

Tehokas ja helppokäyttöinen PocketECG laite on suunniteltu yhteyistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden kanssa.  Potilaalle käyttöönotto on erittäin helppo. Potilaan ei tarvitse merkitä manuaalisesti oireita tutkimusraporttia varten, vaan ne valitaan PocketECGn kosketusnäytöltä. PocketECG:llä on käytettävissä  call-center palvelun.

Ota yhteyttä

Kardiologia | Radiologia

Mika Nikulainen

Tuotepäällikkö

+358 (0)20 730 8453
mika.nikulainen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.