e-Health

Katkeamaton lääkehuolto

Lääkehuollon automaatioratkaisut

Integroimme lääkehuollon automaatioratkaisumme saumattomasti osaksi kokonaisvaltaista lääkehuoltoprosessia, varmistaen siten sujuvan ja tehokkaan toiminnan sairaaloissa ja terveydenhuollon laitoksissa.

Tarjoamiemme automaatiojärjestelmien avulla rakennamme yhtenäisen toiminnallisen kokonaisuuden, joka parantaa lääkkeiden hallintaa ja jakelua, vähentäen samalla virheiden riskiä ja optimoiden resurssien käyttöä.

Palvelumme kattaa hankintaprojektin kaikki vaiheet konsultoinnista suunnitteluun, käyttöönottoon ja jatkuvaan asiakaspalveluun.

Toimintamme rakentuu läheisiin ja pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaiden ja yhteistyökumppanimme kanssa. Suunnittelemme ratkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa alusta asti ja toimitamme kokonaiskonseptin, joka palvelee asiakkaidemme tarpeita myös tulevaisuuden toimintaympäristössä.

Ota yhteyttä

E-health

Juha Alanen

Tuotepäällikkö

+ 358 (0)20 730 8456
juha.alanen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.