e-Health

Sairaalavaunut lääkkeille sekä tietokoneille

Monipuoliset ja ergonomiset vaunut tehostavat lääkkeidenjakoa ja potilastietojen hallintaa.

Ergonomiset mobiilit lääkekärryt

Capsa Healthcaren Humanscale-vaunut ovat monipuolisia ja ergonomisia vaunuja, jotka soveltuvat – varustelun mukaan – sairaalassa joko kiertokärrykäyttöön, ja/tai helpottamaan lääkkeidenjakoa.Vaunuissa on säädettävä työpinta ja ergonominen muotoilu, mikä vähentää työntekijöiden rasitusta ja parantaa työskentelymukavuutta.

  • Lääkkeenjakovaunuista löytyy älykkäitä ominaisuuksia, kuten integroitu lääkekaappi ja lukuisten lääkeannosten ja -tarvikkeiden säilytystilat, mikä tekee lääkkeidenjakoprosessista sujuvaa ja tehokasta.
  • Kiertokärrykäyttöön tarkoitetut vaunut tarjoavat turvallisen tavan liikuttaa tietokoneita sairaalaympäristössä, jolloin hoitohenkilökunta voi hallita potilastietoja ja tehdä tarvittavia kirjauksia suoraan potilaiden luona, lisäten siten hoitoprosessin tehokkuutta ja tarkkuutta.

Ota yhteyttä

E-health

Juha Alanen

Tuotepäällikkö

+ 358 (0)20 730 8456
juha.alanen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.