Kardiologia

Toimenpidepöytätarvikkeet ja potilas tuet

Ergonomiset alustat, tasot sekä monimuotoiset potilastuet, varmistavat hallittavan toimintaympäristön sekä potilaan turvallisuuden ja mukavuuden. Suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä johtavien kliinikkojen kanssa.

Toimenpidepöytätarvikkeita ja potilas tukia, interventioradiologian, kardiologian ja neurotoimenpiteiden avuksi

Adept Medical on kehittänyt valikoiman toimenpidepöytätarvikkeita ja potilas tukia, interventioradiologian, kardiologian ja neurotoimenpiteiden avuksi. Innovatiivinen tuotevalikoima on suunniteltu ja kehitetty yhteistyössä johtavien kliinikkojen kanssa.

Adept Medicalin ergonomiset alustat, tasot sekä monimuotoiset potilastuet, varmistavat hallittavan toimintaympäristön sekä potilaan turvallisuuden ja mukavuuden.  Tukien asennus on nopea ja hyvin yksinkertainen. Tuotteet valmistetaan hiilikuitukomposiitista ja ovat erittäin kestäviä, lujia ja samalla kevyitä. Tuotteilla on erinomainen kestävyys yleisesti käytetyille puhdistusaineille.

Adept Medical on potilastuentaan ja toimenpidepöytätarvikkeisiin erikoistunut valmistaja. Yritys on suunnitellut ja valmistanut hiilikuitukomposiitti lääketieteelliselle markkinoille sekä terveydenhuoltoalan toimijoille jo 45 vuoden ajan. Adept Medical on ISO 13485 sertifioitu organisaatio.

Ota yhteyttä

Kardiologia | Radiologia

Mika Nikulainen

Tuotepäällikkö

+358 (0)20 730 8453
mika.nikulainen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.