Vingmed huoltopalvelut

Kattavat huolto-ohjelmat räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin. Säännölliset tarkastukset ja ennakoivat toimenpiteet auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmat ja varmistavat laitteiden jatkuvan luotettavuuden.

Sertifioitu, luotettava huoltopalvelu

Kokenut huoltoinsinööri-tiimi on omistautunut ylläpitämään Vingmed-laitteidesi luotettavuutta ja tarkkuutta. Laajan koulutuksen ja käytännön kokemuksen myötä asiantuntijamme tuovat vahvaa osaamista ja tietoa jokaiseen palvelutehtävään.  Huoltohenkilökunnallamme on valmistajien vaatimat koulutukset, sertifioinnit ja huoltokelpuutukset lääkintä- ja laboratoriolaitteiden huoltoon.

Tarjoamme huoltopalveluja edustamiemme toimittajien tuotteille yhdessä valittujen kumppaneiden kanssa. Huoltotoimintamme on muun toimintamme tavoin ISO9001-sertifioitua.

Nopea ja välitön tuki

Ymmärrämme lääketieteellisten laitteiden kriittisen roolin terveydenhuollossa. Asiakaslähtöinen lähestymistapamme varmistaa, että huolesi käsitellään nopeasti, minimoimalla käyttökatkokset ja optimoimalla Vingmed-tuotteidesi suorituskyvyn.

Kattavat huolto-ohjelmat

Ennaltaehkäisevä huolto on avain lääketieteellisten laitteiden pitkäikäisyyteen. Vingmedin palveluosasto tarjoaa kattavat huolto-ohjelmat, jotka on räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin.  Säännölliset tarkastukset ja ennakoivat toimenpiteet auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmat ja varmistavat laitteiden jatkuvan luotettavuuden.

Ota yhteyttä

Vingmed huolto

Tekninen tuki | Huolto

+ 358 (0)20 730 0352
huolto@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.