Ympäristö

Vingmedin ympäristöjärjestelmä on sertifioitu ISO 14001:2015 -standardin mukaisesti. Vingmedin ympäristöohjelma määrittelee yrityksemme pitkän aikavälin ympäristötavoitteet.

Vingmed VingLab Ympäristö

Vingmedin ympäristöjärjestelmä on ISO 14001:2015 -standardin mukaisesti sertifioitu.  Ympäristöjärjestelmä arvioidaan ja auditoidaan määräajoin. Vingmedin ympäristöohjelmassa määritellään yrityksemme pitkän aikavälin ympäristötavoitteet.

Toimimme ympäristötietoisten ja ympäristöasioihin panostavien toimijoiden kanssa. Optimoimme ulkomailta saapuvan ja kotimaan rahtikuljetusten ympäristövaikutukset mahdollisuuksiemme puitteissa. Sekä kotimaan että ulkomaan rahtitoimittajamme ovat ISO 14001 sertifioituja. Lisäksi pyrimme hillitsemään päästöjä henkilöstön matkustusvalintojen kautta. Olemme myös sitoutuneet kehittämään autokantaamme ekologisempaan suuntaan pitkällä aikajänteellä laskemalla laskennallisia päästöjä vuosittain 10%.

Lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi kuulumme seuraaviin tuottajavastuuyhteisöihin, jotka hoitavat puolestamme tarvittavat kierrätyksen mahdollistavat palvelut.

  • Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy: Pakkausjätteiden kierrätys
  • SELT ry : Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys
  • Recser Oy: Akkujen ja paristojen kierrätys

Vingmed ympäristöpolitiikka

Olemme Vingmedillä sitoutuneet suojelemaan ympäristöä ja edistämään kestävyyttä liiketoiminnassamme minimoimalla negatiiviset ympäristövaikutukset aina kun mahdollista. Ympäristöpolitiikkamme opastaa meitä suojelemaan ympäristöä samalla parantaen potilasturvallisuutta ja edistäen positiivisesti yhteisöämme ja planeettaamme. Vingmed edistää YK:n maailmantavoitteita järjestelmällisesti Vingmedin omien ympäristötavoitteiden kanssa.

Arvioimme riskilähtöisesti jatkuvasti toimintaamme liittyviä mahdollisia ympäristö- ja vastuullisuusriskejä ja ryhdymme ennakoiviin toimiin estääksemme sekä ihmisille että ympäristölle aiheutuvia haittoja. Arvioimme säännöllisesti ympäristötavoitteitamme, asetamme tavoitteita ja ryhdymme toimiin niiden saavuttamiseksi. Teemme tiivistä yhteistyötä toimittajiemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa edistäen ympäristövastuullisia käytäntöjä toimitusketjussamme.

Yhteistyö kumppaniemme kanssa

Työskentelemme tavarantoimittajiemme kanssa täyttääksemme korkeat ympäristö- ja sääntelystandardimme tarjotaksemme asiakkaidemme odottamaa laatua, luotettavuutta, luottamusta ja innovaatioita.

Kannustamme jatkuvasti toimittajiamme parantamaan tuotteiden ja niiden pakkausten tuotantoon ja kuljetuksiin liittyvää ympäristötehokkuutta.

Työntekijämme ovat olennainen osa kestävän kehityksen toimintaamme.

Tarjoamme koulutusta ja lisäämme tietoisuutta, jotta henkilöstömme voi osallistua ympäristötavoitteidemme saavuttamiseen. Pyrimme vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia keskittymällä entistä enemmän kuljetuksiin, vastuulliseen kulutukseen ja kierrätykseen.

Toimintamme noudattaa sidosryhmiemme ympäristövaatimuksia

Keskitymme asiakkaidemme odotusten ymmärtämiseen ja ylittämiseen. Varmistamme, että toimintamme noudattaa sidosryhmiemme ympäristövaatimuksia ja sisällytämme heidän erityistarpeensa aktiivisesti tuotteisiimme ja palveluihimme.

Ympäristövastuu

Vingmed on sitoutunut noudattamaan kaikkia sovellettavia ympäristölakeja, -määräyksiä ja -standardeja. Arvioimme säännöllisesti toimintaamme varmistaaksemme, että se täyttää nämä vaatimukset. Jatkuva parantaminen on olennainen osa toimintaamme, ja pyrimme integroimaan parhaat käytännöt ympäristönsuojelun tehostamiseksi.

Sitoutumisemme ympäristövastuuseen on Vingmed Holdingin vastuullisen liiketoiminnan säännöstön perusta, ja sitä vahvistaa ISO 14001 -sertifikaattimme, joka on osoitus omistautumisestamme ympäristöjohtamiseen.

Vingmed VingLab Ympäristö

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.