e-Health

Lääkevarastoinnin automaatiojärjestelmät

Apteekkien varasto-, pakkaus- ja jakeluautomaatiojärjestelmät 

Edistyksellinen ratkaisu lääkehuollon automatisointiin terveydenhuollon laitoksissa

Swisslog Healthcare Evotec lääkevarastoinnin automaatiojärjestelmä mahdollistaa potilaskohtaisen annosjakeluvarastoautomaation sekä varasto- jakeluautomaation lääkkeiden alkuperäispakkauksille.  Kyseessä on edistyksellinen ratkaisu lääkehuollon automatisointiin terveydenhuollon laitoksissa.

Automaattinen varastointijärjestelmä tehokkaan ja virheettömän lääkehuollon varmistamiseksi

Evotec on automaattinen ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöitävä varastointijärjestelmä lääkkeiden kokonaispakkauksille. Järjestelmä tarjoaa kokonaisvaltaisen lääkehuollon hallinnan, sisältäen varastonhallinnan, tilausten käsittelyn ja lääkkeiden jakelun sairaaloissa ja apteekeissa.

Evotec hyödyntää innovatiivista robotiikkaa ja automaatiota tehokkaan ja virheettömän lääkehuollon varmistamiseksi. Järjestelmä on suunniteltu parantamaan prosessien tehokkuutta ja vähentämään inhimillisten virheiden riskiä lääkkeiden käsittelyssä.

Ota yhteyttä

E-health

Juha Alanen

Tuotepäällikkö

+ 358 (0)20 730 8456
juha.alanen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.