e-Health

Sairaalatietokoneet ja -näytöt

Suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja tarkkuutta terveydenhuollon ammattilaisten työssä.

ACL tietokoneet ja näytöt

Vingmed tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia medical-ratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin.

All-In-One -tietokoneet

Saatavilla hot-swap-akuilla varustettuna tai ilman, tarjoten joustavan ja tehokkaan työkalun erilaisiin käyttötarkoituksiin sairaalaympäristössä.

Thinclient- ja Box PC -tietokoneet

Soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi lääketieteellisissä kuvantamisjärjestelmissä tai potilastietojen hallinnassa. OR-Pad® Medical Tablet -tietokoneet tarjoavat käyttäjilleen helppokäyttöisen ja kannettavan vaihtoehdon, joka sopii erityisesti leikkaussaliympäristöön ja muuhun sairaalan toimintaympäristöön.  ACL:n näytöt täydentävät näitä järjestelmiä tarjoten korkealaatuisen ja tarkan kuvan esimerkiksi lääketieteellisissä diagnooseissa ja interventioissa.

ACL:n medical-ratkaisut ovat suunniteltu parantamaan tehokkuutta ja tarkkuutta terveydenhuollon ammattilaisten työssä. ACL GmbH on ollut terveydenhuollon alalla vahvasti läsnä vuodesta 1997 lähtien, mikä kuvastaa yrityksen mittavaa osaamista, kokemusta ja sitoutumista toimialaan.

Ota yhteyttä

E-health

Juha Alanen

Tuotepäällikkö

+ 358 (0)20 730 8456
juha.alanen@vingmed.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.